€ EUR
Sluiten

Lee x Ornamental Conifer

Met Giulio Aprin


Kun je jezelf kort voorstellen? Ik ben Giulio Aprin,Ik ben fotograaf, videomaker, contentcreator en socialemediastrateeg. Ik woon nu in Florence (Italië) en wil zo snel mogelijk ergens anders heen, na twee jaar in Londen te hebben gewoond. 
Ik heb veel passies. Sport, reizen, alles wat creatief en kunstzinnig is. Van musea tot architectuur. Ik ben heel sportief. Ik ben al zes jaar lang coach in parkour en freerunning. 
Ik hou van de natuur en haar kracht. De natuur is de belangrijkste levensbron op deze planeet en we moeten er beter voor zorgen. Er meer van genieten.
Ik hou niet van discriminatie, ik hou niet van onwetendheid en ik hou niet van overkritische mensen.
Respect is in alle opzichten de sleutel tot succes. Het begint met respect voor onszelf.
Hoe heeft je werk te maken met mode?Ik hou me niet zo bezig met mode per se. Ik heb er wel veel mee te maken als fotograaf en creatief persoon. Maar ik zie mezelf graag als een externe blik op de modewereld. Ik kijk ernaar en leg vast wat ik voel.
.

Wat is je visie van het merk Lee? Lee is een van de allereerste jeansmerken. Ik kijk altijd graag naar de oorsprong van merken. Mijn favoriete merken gaan allemaal terug op werkkleding. En natuurlijk is het allerbeste kledingstuk van Lee
de overall, die heel nuttig is voor zowel arbeiders als boeren. Daar denk ik aan als ik het woord Lee hoor.
Wat vind je van onze samenwerking met Conifer? Kende je hem al, wat vind je van zijn stijl, zijn slogans…
Ik was niet bekend met de samenwerking, maar ik omarm het idee. Ik heb handgeverfde typografie en die ruwe look op denim altijd al mooi gevonden.
Kwaliteit gemengd met een goede dosis creativiteit geeft je het gevoel dat je bij een bijeenkomst van motoren en vintage auto’s bent.


Speelt denim een belangrijke rol in je garderobe? Wanneer draag je denim? 
Denim mag in geen enkele klerenkast ontbreken. Ik draag altijd een denim broek in zwart of klassiek donkerblauw. En ik draag ook denim jacks. Denim is geschikt voor elke casual gelegenheid.
Hoe ziet jouw doorsnee week eruit?Ik zit vaak achter mijn laptop om e-mails te beantwoorden, onderzoek te doen, te studeren en wereldwijd voor PR te zorgen. In het weekend ga ik graag op avontuur met vrienden, naar de bergen of de zee, om te kanoën, wandelen enz.
Door de week ontmoet ik mensen voor werk en film ik content voor mijn kanalen, klanten en andere mensen. Ik maak nieuwe connecties en ik reis af en toe.
Ik moet ook meer gaan sporten, want ik ben niet meer zo snel, haha.
.

In welk opzicht is je digitale gemeenschap belangrijk voor je als ‘influencer’? Hoe integreer je het in je dagelijks leven?
 Veel van mijn goede vrienden houden zich ook bezig met sociale media. Ik ben geen grote fan van het woord ‘influencer’, want ik ben gewoon mezelf en ik gebruik mijn vaardigheden, mijn werk en mijn fotografie om mezelf te vertegenwoordigen. Maar de gemeenschap is zeker belangrijk voor me, niet alleen vanuit marketingoogpunt, maar ook vanuit sociaal oogpunt. 
Het is een kans om veel fantastische mensen te leren kennen, en de mensen die deze gemeenschap groot en belangrijk maken, zijn geen ‘influencers’, maar gewoon mensen met verhalen om te delen, of een lach of een vriendelijk woord om je op te vrolijken en je de wereld door andere ogen te laten zien. Ik breng graag tijd door met mensen uit de gemeenschap en ik hoop ze ooit te kunnen bezoeken om samen avonturen te delen.


Denim mag in geen enkele klerenkast ontbreken. Ik draag altijd een denim broek in zwart of klassiek donkerblauw. En ik draag ook denim jacks. Denim is geschikt voor elke casual gelegenheid.


Wat is je inspiratiebron? Films, fotografie en de chaos in mijn hoofd.

Back to top

LEEWRANGLER INTERNATIONAL SAGL, whose registered office is at Via Vite 3, 6855 – Stabio, Switzerland, Company Registration Number Stabio CH-501.4.023.528-6, VAT Number CHE-177.767.456 (“Lee” or “we”)”.