€ EUR
Sluiten

Move Your Lee

Met Julieta Padros


Kun je jezelf kort voorstellen? Julieta, 22 jaar oud. Ik kom uit Barcelona, maar ik woon nu in Londen. Ik hou van mode, muziek, films en reizen.
Hoe heeft je werk als journalist &community manager te maken met mode? Ik schrijf graag over mode. Het is een belangrijk onderdeel van de modewereld en dat doe ik dus als journalist en community manager voor enkele modemerken.
Wat is je visie van het merk Lee? Het is een iconisch merk dat zich weet te ontwikkelen en trends volgt zonder zijn klassieke stijl uit het oog te verliezen. Het is een must voor denim liefhebbers en voor een casual stijlvolle look voor elke dag.
.

Wat vind je van de Move Your Lee-campagne? En meer specifiek de Scarlett fit? Ik hou van de campagne! En de Scarlett fit is mijn favoriet. Ik draag al een jaar lang niets anders.
Speelt denim een belangrijke rol in je garderobe? Ja, hoor. Ik draag altijd denim! Denim jeans, rokken, shirts en jacks zijn altijd aanwezig in mijn garderobe.


Hoe ziet jouw doorsnee week eruit? Ik heb het druk met werk, met Instagram en foto’s, en ik wil mijn nieuwe stad, Londen, beter leren kennen!
HIn welk opzicht is je digitale gemeenschap belangrijk voor je als ‘influencer’? Hoe integreer je het in je dagelijks leven? Het is een leuke manier om een dagboek bij te houden van mijn leven, stijl, reizen en dingen waar ik van hou. Ik gebruik het als een platform voor iedereen die me volgt om me beter te leren kennen.
.

Wat is je inspiratiebron? Mijn inspiratie komt uit veel verschillende dingen. Ik word geïnspireerd door alles waar ik van hou: muziek, films, modetijdschriften, Instagram, willekeurige mensen die ik op straat zie lopen… Maar wat mode betreft, volg ik meestal mijn intuïtie.
Hoe ontsnap je aan de dagelijkse sleur? Ik probeer altijd iets anders te doen! Zoals een paar maanden in Londen wonen.


Mijn inspiratie komt uit veel verschillende dingen. Ik word geïnspireerd door alles waar ik van hou: muziek, films, modetijdschriften, Instagram, willekeurige mensen die ik op straat zie lopen… Maar wat mode betreft, volg ik meestal mijn intuïtie.


Hoe onderscheid je je van andere influencers? Wat maakt jou uniek ten opzichte van anderen? Ik weet het niet… Ik doe gewoon waar ik zin in heb. Misschien is dat het geheim! En neem mezelf niet al te serieus in deze Instagram-wereld.

Back to top

LEEWRANGLER INTERNATIONAL SAGL, whose registered office is at Via Vite 3, 6855 – Stabio, Switzerland, Company Registration Number Stabio CH-501.4.023.528-6, VAT Number CHE-177.767.456 (“Lee” or “we”)”.