€ EUR
Sluiten

Move Your Lee

Met Malte


Kun je jezelf kort voorstellen? Hé! Ik ben Malte, ik ben 25 jaar en ik studeer medicijnen. In november (2017) hoop ik af te studeren. Ik ben sportief en ben graag buiten. Ik hou ook van fotografie en reizen.
Hoe heeft je werk te maken met mode? 
Mijn werk (de medische wereld) heeft vrijwel niets te maken met mode. Iedereen draagt witte jassen.
.

Wat is je visie van het merk Lee?
Lee heeft de perfecte kleding voor elke dag. Geweldige vrijetijdskleding voor bijna elke gelegenheid.


Speelt denim een belangrijke rol in je garderobe? Denim speelt een belangrijke rol in mijn garderobe, vooral in de herfst, winter en lente.
Hoe ziet jouw doorsnee week eruit? Ik word wakker, ga sporten, ren naar mijn werk of studeer. Na het werk ga ik naar de sportschool of uit met vrienden. Ook werk ik dan aan een van mijn vele bijprojecten. ‘s Morgens maakt het niet uit wat ik aantrek, maar ‘s avonds, als ik naar evenementen of uit eten ga, is het wel heel belangrijk.
.

In welk opzicht is je digitale gemeenschap belangrijk voor je als ‘influencer’? Hoe integreer je het in je dagelijks leven? Mijn gemeenschap is heel belangrijk voor me. Ik deel bepaalde momenten van mijn dagelijks leven, naast outfits enz.


Denim speelt een belangrijke rol in mijn garderobe, vooral in de herfst, winter en lente.


Wat is je inspiratiebron? Mijn gemeenschap. Ze motiveren me altijd om door te gaan en betere content te produceren.

Back to top

LEEWRANGLER INTERNATIONAL SAGL, whose registered office is at Via Vite 3, 6855 – Stabio, Switzerland, Company Registration Number Stabio CH-501.4.023.528-6, VAT Number CHE-177.767.456 (“Lee” or “we”)”.