€ EUR
Sluiten

Move Your Lee

Met Rosie Bea


Hoi, ik ben Rosie, een 20-jarige student uit Oxford. Naast mijn werk op YouTube en als blogger volg ik een opleiding tot modeontwerper. Ik ben heel creatief en ik hou van mijn werk, want zo kan ik mijn passie delen met een publiek, of het nu om haar, make-up of mode gaat. En mijn studie geeft me de kans om mijn eigen persoonlijke ontwerpstijl te ontwikkelen. Ik vond het fantastisch om met Lee te mogen werken, want ik woon in mijn jeans! De ‘Move Your Lee’-campagne is een geweldig idee, want niemand wil beperkt worden door zijn jeans.
.

Tijdens mijn werk beweeg ik veel. Ik hurk op de vloer of ren naar een college, dus mijn kleding moet me kunnen bijhouden! De Scarlett fit is een klassieke look die heel veelzijdig is. Bovendien kun je de taillehoogte kiezen die het beste bij je past.

Denim speelde altijd al een belangrijke rol in mijn garderobe, van denim jurken tot shorts, jacks enz. Ik draag om de andere dag of zelfs elke dag denim. Een investering in goede denim items is de moeite waard, want ze kunnen een leven lang meegaan.


Mijn doorsnee week bestaat uit technische werkgroepen of colleges aan de universiteit. Op woensdag heb ik meestal vrij. Dan hou ik me bezig met schetsen en doe ik boodschappen. Soms gaan we uit op dinsdag- of donderdagavond en mijn outfit bestaat meestal uit de klassieke ‘jeans en een mooie top’.
Wat mode betreft, word ik geïnspireerd door het verleden, vooral de jaren 60 en 70. Ik hou van vintage accenten en doe niet altijd mee met trends. Pinterest is perfect voor onmiddellijke inspiratie. Films en tv brengen me ook op ideeën. Ik zag onlangs enkele oude films van Brigitte Bardot en haar stijl was heel elegant en simpel.
.

Ik heb niet echt een dagelijkse routine, omdat mijn studierooster elke week anders is. Soms heb ik deadlines voor video’s of besluit ik om naar huis te gaan. Dan moet mijn werk sneller af. Ik geniet van elk moment en neem het leven niet al te serieus. Ik woon dit jaar samen met vrienden en we doen graag spontane activiteiten. Dat is een goede manier om het werk even te vergeten.


Een investering in goede denim items is de moeite waard, want ze kunnen een leven lang meegaan.


Ik ben anders dan andere influencers vanwege mijn haar. Het is verrassend moeilijk om rood haar te stylen en ik heb in het verleden meerdere modeblunders gemaakt. Vooral met kleuren moet ik oppassen. Daarom hou ik waarschijnlijk zo van denim, want blauw is een goede kleur in combinatie met rood haar. Ik heb ook geen vaste modestijl. Ik trek gewoon aan wat ik mooi vind en dat kan elke dag iets totaal anders zijn. Mode moet voor mij echt blijven, comfortabel maar stijlvol.

Back to top

LEEWRANGLER INTERNATIONAL SAGL, whose registered office is at Via Vite 3, 6855 – Stabio, Switzerland, Company Registration Number Stabio CH-501.4.023.528-6, VAT Number CHE-177.767.456 (“Lee” or “we”)”.